Fashiontech-Projects.se

MultiMössa

Designer/konstruktör: Hiba Al-Shiblawi

Målgrupp: Privatpersoner med fokus på studenter, idrottare och föräldrar & barn

MultiMössa är en universell och multifunktionell mössa som är anpassad för alla åldrar, kön, yrken och fritidsintressen. Mössan är speciellt gynnsam för studerande och idrottare. MultiMössa har flertal universella och anpassningsbara komponenter som kunden själv kan styra över. Mössan innehåller en LED-Lampa med tre ljusstyrkor, och som är placerad centralt på mössans framsida. Denna LED-Lampa kan användas vid studerandet, byggandet i mörkare ställen men också under kvällar och mörkare vinterdagar. MultiMössa har dessutom inbyggda Bluetooth in-ear hörlurar, och som kan användas av alla.

så löser MKP smärtor

Mössan kan dessutom separeras till två delar, varav en är ett headband och den andra är en mössa. Alla komponenterna kommer att placeras på headbandet men kan enkelt flyttas över till mössan också. Detta headband kan användas och anpassas efter idrottares önskemål, och kan dessutom placeras runt benet eller armen och konsumenten kommer samtidigt ha full åtkomst och nytta av alla komponenterna och funktionerna då de går att separera från MultiMössa.

MultiMössa innehåller dessutom en GPS, så att du som förälder alltid kan försäkra dig om vart ditt barn befinner sig. Skollärare kan också använda denna GPS trackern för att enklare och smidigare veta var alla barnen befinner sig, under exempelvis en klassresa.

MultiMössa förenklar och gör sin studietid mer produktiv, får dig att bli mer aktiv och ta hand om din hälsa då den också innehåller en stegräknare som håller koll på din hälsa, samtidigt som den ökar dina barns säkerhet.

så löser MKP smärtor

Information om Designer/Konstruktör:

Namn: Hiba Al-Shiblawi

Studerar: Teknik – Design och produktutveckling

Fokuserar på: Studier och rörelse samt hälsa

Åsikt om produkt:
“Jag tycker att MulitMössa gör våra vardagar mycket enklaer och smidigare då vi som studerar inte alltid tänker på att vi behöver röra på oss. Dock har vi nu en produkt som egentligen kan följa med oss eller våra nära och kära, under hela deras vardag och anpassas precis efter deras egen vilja och önskan. Det speciella med MultiMössa, är att den är anpassad för i princip alla och kan alltid användas. Under vintern och hösten kan alla komponenter flyttas till mössan, medan de enkelt kan flyttas till det smarta headbandet under sommaren och våren.”