Fashiontech-Projects.se

Köldens Sköld

Designer/konstruktör: Elliot Nilsénius

Idé beskrivning:

Kalla höstdagar och kalla vårar, det är något som händer regelbundet. Att aldrig veta om man kommer bli för kall eller för varm när man går ut utanför dörren. Med en väst är det perfekta för det något mellanting.

Vädret varierar och det är väldigt svårt att veta om man kommer bli för kall om man tar på sig en väst. Men med en väst som har inbyggd värme behöver man nu aldrig oroa sig över det. Kallt eller värmt, gör ingen skillnad. KöldenSköld finns alltid där, särskilt när du fryser.

KöldenSköld är även noggrann designad för att ge dig en maximal värme i din överkropp efter din önskan. Med 5000 mAh batteri då där litet och inte i vägen för aktiv daglig användning. Kapaciteten i batteriet gör att du slipper ladda västen vareviga dag, utan risk.

Produkten som jag har designat kommer ha inbyggda värmeplattor för att värma en när det är kallt. Det kommer vara en väst då det är snyggt men väldigt svårt att ha på sig för det ät nästan aldrig perfekt för det är antingen för kallt eller för värmt väder ute.  Västen kommer ha ett 5000 mAh batteri då det är både litet men håller väldigt länge.'

Bilder till designförslag:

vämepads batteri placering på kroppen

Om Designern:

Namn: Elliot Nilsénius

Jag läser en utbildning med inriktning på design och produktutveckling. Detta sker i en skola i Helsingborg. På fritiden är jag en aktiv domare, samt jobbar i en matbutik. Jag har många passioner i livet, en av dem är att hitta fel i en produkt och sedan hitta en utveckling till produkten. Jag gillar även teknik och älskar att kunna lösa de tekniska fel som kan uppstå. Är väldigt passionerad i mitt arbete och slutar aldrig tills det är över.

Jag är en person som ser positivt på de saker som är negativa, jag vill tro att det är därför mina arbetsförmågor är relativt höga. Jag är uppvuxen med en design galen förälder och teknik galen förälder. Och det är därför det blir bara en njutning att få utveckla ett plagg som är bra men att göra den bättre med lite teknik samt bibehålla den snygga stilen.

Jag har utvecklat ett flertal produkter, därav ett hopphinder som är både säkert men snyggt. Jag är även VD i ett UF företag där jag och mitt team har lyckat s utveckla ett system som kommer förbättra miljön och utveckla samhället. Men också att individen sparar på vår tjänst. Jag har även utvecklat en sida som säljer vidare mobilskal som är svåra att hitta men till ett dyrare pris där marknadsföringen är en central grej. Jag gillar att ha igång många saker samtidigt och att se resultat av det arbete som man har utfört. Mina framtidsplaner är att jag vill göra något som är betydelsefullt i framtiden, som jag anser att det är viktigt.