Fashiontech-Projects.se

Produktideér för PrivatpersonerIdé beskrivning:
Våra produkter kommer vara bra för privatpersoner. Vi har plagg med inbyggd värme och andra funktioner som inbyggd powerbank, en ljudisolerande hoodie, och en flytväst med inbyggd fallskärm. Oavsett vem du är så kommer du kunna använda våra produkter. Mer om vad varje produkt ska göra går att läsa nedanför.

Flytväst Med Fallskärm

Produkten är en flytväst med inbyggd fallskärm och är perfekt anpassad för flygresande om eventuella flygkriser skulle ske. Produkten kan rädda många liv när situationen väl händer och användas vid flera tillfällen. Om det exempelvis bara är ett behov av att använda flytväst eller bara använda fallskärm går det, men det går även att använda dem tillsammans och utnyttja bådas funktioner samtidigt.

Skor 2.0

Ett par skor som ska hjälpa vid kyla och kalla klimat. Skorna ska vara uppvärmda med hjälp av en sula som går att kontrollera från mobilen. När det är risk för halka kommer även halkskydden fällas ut automatiskt. Skorna ska även ha en stålhätta för skydda fötterna vid arbete

Laddnings Jacka

Produkten är en jacka som kan ladda mobilen på ett mer effektivt och innovativt sätt. Ibland kan man tvingas släpa med sig ett portabelt batteri för att kunna använda sin mobil i en längre period utan att batteriet tar slut. Powerbanks kan vara effektiva, men min produkt effektiviserar användandet av dem. Min produkt är nämligen ett plagg med en inbyggd Powerbank, som är ansluten till en trådlös laddare. Det gör att du kommer kunna ladda mobilen genom att bara lägga den i din ficka, vilket är väldigt effektivt. Produkten kommer även ha solceller på axlarna/ryggen för att långsamt kunna ladda upp Powerbanken tills när den väl behövs.

Värme Jacka

En jacka som ska ha både inbyggd värme och insydda reflexer kommer gynna alla som är ute under kalla, mörka tider. Reflexerna kommer vara insydda på ett snyggt sätt som inte förstör utseendet på jackan, men ändå gör dig synlig. Sedan kommer jackan ha en inbyggd värmetråd över ryggen som kommer aktiveras när temperaturen sjunker under en viss grad. Perfekt om du vill hålla dig varm utan att behöva ta på dig onödigt många plagg.


Värme Handskar

Produkten är en handske som ska ha inbyggda värmeslingor / värmeplattor så man inte ska behöva frysa om händerna på vintern. Handsken ska vara tunna och inte klumpiga så att fingerfärdigheten inte påverkas. Handsken ska även ha en touch funktion så man lätt ska kunna använda sin mobil utan att ta av sig dem. Den kommer att har tre olika värmenivåer och beroende på nivå håller värmen i under mellan två och sex timmar.

Hoodie med noise cancelling (Både Active och Passiv)

Hoodien kommer att fungera som följande: Tack vare ett Vinyl-tyg så kommer dova/mörka ljud att nästan stängas ut helt. Tänk lite att den speciella hoodie delen kommer att li sin egen öron kopp (från typ öronskydd). Med hjälp av active noice-cancelling så kommer jag att försöka att stoppa även de lite högre frekvenserna och kommer sträva mot att stänga ute ljud nästan helt och hållet. I alla fall bakifrån. Musik ska eventuellt också kunnas spelas från ett par hörlurar. När hoodien är uppe så ska en visuell ”Que” också visas (Min ide Neon ljus på ryggen)


MultiMössa

MultiMössa är en multifunktionell och universell vardagsvara med inbyggd LED-Lampa, Bluettoth hörlurar, GPS med SOS-funktion, stegräknare och dessutom ett smart anpassningsbar sportband.

Muskelstimulerande KlädesPlagg (MKP)

MKP är ett vardagsplagg som förbättrats för att hjälpa bäraren med att motverka de ryggsmärtor som kan växa fram genom att sitta länge med dålig hållning. Detta medan också göra saker så smidigt och bekvämt för bäraren som möjligt.


Köldens Sköld

Vädret varierar och det är väldigt svårt att veta om man kommer bli för kall om man tar på sig en väst. Men med en väst som har inbyggd värme behöver man nu aldrig oroa sig över det. Kallt eller värmt, gör ingen skillnad. KöldenSköld finns alltid där, särskilt när du fryser.